top of page
IMG_6253_edited.jpg

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het? 

Je kunt kiezen uit meerdere thema’s voor de workshops. Ieder thema kan op elk moment in je leven interessant zijn, maar kijk rustig even rond om de verschillende mogelijkheden te ontdekken. Kies wat jou het meeste aanspreekt. 

Wat doen we tijdens zo’n workshop?

Webinars en persoonlijke workshops duren tussen de anderhalf en twee uur en workshops voor bedriven duren drie (online) of vier uur (live). De precieze inhoud van de webinar/workshop verschilt per thema, maar je kunt in ieder geval verwachten dat je een ritueel ervaart en met een behulpzaam symbool naar huis gaat. Je ervaart een diepere laag van jezelf, komt dichter bij je groepsleden en je hebt plezier. Kijk voor meer informatie bij de thema’s van de workshops.

Waarom in een groep?

In een groep word je geïnspireerd door de ervaringen van anderen. Dat geeft nieuwe ideeën en zorgt ervoor dat je niet alleen op je eigen manier beleeft, maar ook leert van anderen. Daarnaast is het gewoon superleuk om dit met je collegas of vrienden te doen en verbind je op die manier niet alleen met jezelf, maar ook met jouw naasten.

Dus na deze workshop heb ik het ideale leven?

Was er maar iets in het leven zo makkelijk. Gedragsexperts vertellen ons al jaren dat je gedrag niet in één klap verandert. Dat doe je in kleine stapjes. In deze sessie zet je de eerste stappen, en leer je hoe je daarna verder moet lopen. 

bottom of page